Sommarkurs: Jazz’n Blues Academy of Scandinavia

Tillsammans med föreningen Jazz’n Blues Academy of Scandinavia erbjuder Kaggeholms folkhögskola sommarkurser i jazz och blues med inriktningarna jazzensemble och jazz/bluessång. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mycket avancerad – hos oss är alla välkomna. Vi vill att alla deltagare ska få en oförglömlig sommarupplevelse i musikens tecken kryddat med vacker natur, bad och sköna rekreationsmöjligheter. 

Om du deltar i någon av våra kurser kommer du att få bästa möjliga undervisning av lärarna med utgångspunkt från din egen nivå och dina egna målsättningar. Det innebär att alla är välkomna till Jazz´n Blues Academy och ingen har för bra eller dåliga förkunskaper för att passa in i våra kurser! Vi nivågrupperar alla deltagarna så vi är säkra på att alla får ut maximalt av undervisningen.

På Jazzensemblekursen undervisar Jojje Wadenius, Lasse Lindgren, Jonas Knutsson, Fredrik Lindborg, Mårten Lundgren, Thomas Berglund, Christian Lehnberg och Jonas Waldefeldt. På Jazz/Bluessång undervisar en av Sveriges absolut främsta sångerskor i genren – Christina Gustafsson.

Du söker till kurserna via Jazz’n Blues Academy of Scandinavias hemsida. Där hittar du också fördjupad information om kursinnehåll och kostnader. Sista ansökningsdag är den 20 maj.

Jazzensemblekurs
Jazzstorband
Scandinaviska blåsardagarna